Συστήματα PARKING

  • Τα συστήματα parking MLA έρχονται να καλύψουν την ανάγκη που δημιουργείτε για νέες θέσεις στάθμευσης και εξοικονόμηση χώρου στις περιπτώσεις όπου υπάρχουν πολλαπλά επίπεδα χωρίς την κατασκευή επίπονων κεκλιμένων επιπέδων.

 

Με τα ανυψωτικά μηχανήματα σχεδιασμένα και κατασκευασμένα ειδικά για μεταφορά και στάθμευση οχημάτων καλύπτουμε όλες τις ανάγκες στάθμευσης των κτιρίων.

- Ψαλιδωτή πλατφόρμα ανύψωσης οχημάτων τύπου MLS/SC1 – 2 A : είναι κατάλληλη για τη μεταφορά οχημάτων σε πολλαπλά επίπεδα. Εκμεταλλεύεται όλο το διαθέσιμο φρεάτιο, είναι στιβαρής κατασκευής και επιτρέπει στον οδηγό – χειριστή να πραγματοποιεί όλες τις κινήσεις από το χειριστήριο που υπάρχει εντός της πλατφόρμας.

Ψαλιδωτή πλατφόρμα ανύψωσης οχημάτων
psalidwti platforma anupswsis oximatwn1  parking-11  parking-13 

 

- Σύστημα στάθμευσης οχημάτων: ποικίλουν ανάλογα με τις ανάγκες κάθε κτηρίου. Συστήματα στάθμευση 2 ή 4 θέσεων, ανεξάρτητα ή εξαρτημένα, περιστρεφόμενη πλατφόρμα αλλαγής κατεύθυνσης οχημάτων 360ο ή και συνδυασμό των παραπάνω για να μεγιστοποιηθούν κατά το δυνατότερο οι θέσεις στάθμευσης του κτιρίου.
Για λεπτομέρειες των συστημάτων μας επικοινωνήστε με την εταιρία μας και οι τεχνικοί μας θα σας δώσουν τις ιδανικότερες λύσεις.

Συστήματα Στάθμευσης Οχημάτων
systimata stathmeusis-oximatwn1  systimata stathmeusis-oximatwn2 2  rotate 1
 


Γκαραζόπορτες , Ρολά ασφαλείας
, Δικτυωτά ρολά κατάλληλα για βιτρίνες καταστημάτων , Συρόμενοι και Ανοιγόμενοι Μηχανισμοί πόρτας , Πόρτες ασφαλείας ,Πτυσσόμενα κάγκελα, Αυτοματισμοί

Γκαραζόπορτες - Ρολά Ασφαλείας
parking-16 1 gkarazoportes-rola-2 gkarazoportes-rola-3 

Στην εταιρία μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα των παραπάνω προϊόντων , τα οποία προσφέρουν ευκολότερη πρόσβαση και μεγαλύτερη ασφάλειας στις οικίες σας αλλά και στα καταστήματα σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας σταλεί προσπέκτ με όλα τα προϊόντα μας.

  click-here     Τεχνικά Φυλλάδια
 

Language

GreekEnglish (United Kingdom)
 
download-prospect-el

--------------------------------------------------------------------

 
vivliothiki fuladiwn
 

Τελευταία Νέα


on 01 Μάρτιος 2017, 15.01
Agro Thessaly 9-12  / 3 / 2017
Δίνουμε το παρόν στη σημαντικότερη περιφερειακή έκθεση της χώρας και σας περιμένουμε στο περίπτερο Α' -stand B24 Για δωρεάν κ
on 12 Αύγουστος 2016, 13.45
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2016
Η εταιρεία θα παραμείνει κλειστή για τις καλοκαιρινές διακοπές από 15 εώς 20 Αυγούστου. 
on 14 Ιανουάριος 2016, 11.07
26η Agrotica 28-31/1/2016
  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας συμμετέχει στην 26η  Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμ

Ειδικές κατασκευές

Η MLA OSCAR διαθέτοντας  μεγάλη κατασκευαστική τεχνογνωσία στο αντικείμενο των υδραυλικών εφαρμογών, αναλαμβάνει τη μελέτη και κατασκευή ειδικών συστημάτων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στην ενότητα Υδραυλικές μελέτες.

Βρειτε μας επισης

facebook mla

Επικοινωνια

Περιοχή : ΒΙ.ΠΕ. Λάρισας

Τηλ : 2410 541266

Fax : 2410 541288

E-mail : info@mlaoscar.gr

(C) 2010 MLA OSCAR Α.Β.Ε.Ε.